Računaj na znanje!

Opći cilj programa e-Škole pridonosi jačanju kapaciteta osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovnog sustava s ciljem osposobljavanja učenika za tržište rada, daljnje školovanje i cjeloživotno učenje.

 • “Biti u pilot projektu e-Škole i sudjelovati u aktivnostima i edukacijama vezanim za podizanje digitalnih kompetencija djelatnika, a time i razine digitalne zrelosti škole, čast je i privilegij. Primjenom dobivene IKT opreme i baze znanja koja je već zahvaljujući nizu radionica i webinara na zavidnom nivou, zasigurno ćemo utjecati na podizanje kvalitete hrvatskog obrazovnog sustava. Svi uloženi napori od strane svih sudionika ovog pilot projekta našim učenicima osigurat će dobru startnu poziciju i konkuretnost na tržištu rada u području IKT-a.
  Sanja Pavlović Šijanović, prof.mentor informatike Gimnazija Vukovar
 • “Na satu matematike učenici korištenjem simulacija i drugih sadržaja dostupnih na web stranicama proširuju svoje znanje te razvijaju i šire interes za nastavni predmet. Osim toga, učenici razvijaju prezentacijske vještine i kritičko razmišljanje prema sadržajima dostupnim na Internetu. Primjenom tehnologije omogućena je i lakša međupredmetna korelacija – učenici izrađuju i oblikuju različite digitalne materijale povezujući u konačni rad više nastavnih predmeta.
  Ivana Mažar Marušić, nastavnica matematike OŠ Dragutina Tadijanovića, Vukovar
 • “Vrlo sam zadovoljna dosadašnjim tijekom pilot projekta e – Škole. Na edukacijama smo saznali nove informacije koje su nam olakšale rad. Primjena IKT-a omogućila nam je povezivanje s drugim školama putem raznih projekata (eTwinning) te znatno veću dostupnost materijala za rad.
  Kristina Žuvić, učiteljica razredne nastave OŠ Dragutina Tadijanovića, Vukovar
 • “Uporaba IKT tehnologije u nastavi biologije i kemije omogućila je ostvarivanje suvremenog pristupa u nastavi što vodi boljoj motiviranosti učenika. Učenici samostalnim i istraživačkim radom te učenjem kroz pokuse, izrađujući modele i koristeći IKT tehnologiju (izrada e-portfolia), stječu raznovrsne vještine. Učenici navedenim načinom rada uče o digitalnoj kulturi i pismenosti neophodnoj u današnje vrijeme.
  Draženka Kovačević, prof. biologije i kemije OŠ Dragutina Tadijanovića, Vukovar
Picto Dionici

Dionici

Provjerite naše partnere na projektu te pogledajte koje su sve škole uključene u ovaj pilot projekt.

Picto Rezultati

Rezultati

Provjerite rezultate i postignuća projekta e-Škola. Kontaktirajte nas oko svih eventualnih pitanja.

Picto Javna nabava

Javna nabava

Na ovoj stranici možete pronaći informacije o postupku javne nabave isključivo za potrebe projekta e-Škole.

Novosti