Mobilni izbornik Tražilica

CARNet i Algebra potpisali Ugovor o nabavi usluge izrade obrazovnih sadržaja i provedba edukacija u sklopu projekta ”e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)”

Objavljeno: 20. 11. 2017.

U srijedu, 15. studenoga 2017. godine potpisan je “Ugovor o nabavi usluge izrade obrazovnih sadržaja i provedba edukacija u sklopu projekta ''e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)''. Ugovor su potpisali ravnatelj CARNeta Goran Kezunović i direktor Algebre Tomislav Dominković.

Ugovorom je predviđena izrada obrazovnih sadržaja, organizacija i provedba edukacija u svrhu unaprjeđenja digitalnih kompetencija ravnatelja, nastavnika, stručnih suradnika i administrativnog osoblja uključenih u pilot projekt e-Škole i to putem radionica, e-tečajeva i webinara. Osim korisnika iz škola, u obrazovni program će se uključiti i savjetnici i viši savjetnici iz partnerskih ustanova, Agencije za odgoj i obrazovanje  te Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Tijekom prošlog tjedna održani su i početni sastanci  na kojima su se članovi timova CARNeta i Algebre međusobno upoznali te predstavili uloge planirane u okviru realizacije ugovora. Predstavljeni su i elementi važni za realizaciju ugovorenih aktivnosti, kao što su komunikacija i suradnja u okviru provedbe ugovora, pregled izrade obrazovnih sadržaja te organizacije i provedbe sve tri grupe edukacija, vremenska dinamika provedbe te detalji oko aktivnosti izvještavanja i diseminacije.