Mobilni izbornik Tražilica

Ispunite upitnik i saznajte trenutni stupanj digitalne zrelosti vaše škole

Objavljeno: 06. 06. 2016.

Prošli tjedan započelo je samovrednovanje digitalne zrelosti škola koje se provodi uz pomoć online upitnika, a temelji se na Okviru digitalne zrelosti. Ravnatelji svih škola uključenih u pilot projekt pozvani su da, zajedno s timom suradnika, ispune online upitnik koji ih vodi kroz problematiku planiranja i upravljanja informatizacijom škole, razvijanja digitalnih kompetencija učenika i djelatnika i druge aspekte informatizacije. 

Važno je naglasiti da se digitalna zrelost ne temelji samo na opremi koju škola ima, te višu razinu digitalne zrelosti mogu pokazati i škole u kojima se s ograničenom količinom opreme radi i poučava na način suvremen po pristupu i orijentiran na razmjenu informacija i komunikaciju. Samovrednovanjem koje se provodi u ovom trenutku utvrdit će se početno stanje digitalne zrelosti svih škola uključenih u pilot projekt. Škole će na temelju vlastitih rezultata dobiti povratnu informaciju o promjenama koje bi mogle napraviti da bi povećale razinu svoje digitalne zrelosti.

Ako ste ravnatelj jedne od škola uključenih u pilot projekt i još niste ispunili upitnik, informirajte se o samovrednovanju digitalne zrelosti na ovoj adresi.

Krajnji rok za cjelovito ispunjavanje upitnika je petak, 8. srpnja 2016. godine.