Mobilni izbornik Tražilica

Otvoren poziv za radove za 19. CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2017

Objavljeno: 10. 05. 2017.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet poziva sve zainteresirane da aktivno sudjeluju na ovogodišnjoj korisničkoj konferenciji CUC 2017, koja će se pod nazivom "Povezani znanjem (...25 godina)" od 8. do 10. studenoga 2017. godine održati u Valamar Lacroma Hotelu u Dubrovniku.

Kroz pozvana predavanja, radove, radionice, interaktivna izlaganja, ogledne satove te prezentacije i okrugle stolove, tijekom tri konferencijska dana, na CUC-u 2017 raspravljat će se o sljedećim temama:

  • Učimo na svoj način
  • Poduzetništvo u obrazovanju
  • Inovativni pristupi učenju
  • Tehnologija mijenja život
  • Odgovorno korištenje mogućnosti tehnologije.

Rok za prijavu punog teksta Stručnih radova je 16. lipnja dok Radionice, Interaktivna izlaganja i Ogledne satove možete prijaviti do 31. svibnja 2017. godine. Uz Interaktivna izlaganja koja su kao novi format prezentacija uvedeni prošle godine, ove godine uvodimo i Ogledni sat, koji ima za cilj pokazati kako učinkovito koristiti tehnologiju u nastavi i polaznicima približiti kako tako organizirana nastava i korišteni alati izgledaju iz perspektive učenika, odnosno studenata.

Više informacija o temama i podtemama oko kojih je koncipiran program te prijavama radova možete pronaći na webu konferencije na adresi http://cuc.carnet.hr/.

Popratno događanje ovogodišnjeg CUC-a je natjecanje “Pravi kaLibar za znanje 2017”. Cilj ovog natjecanja je motivirati nastavnike u kreiranju digitalnih nastavnih materijala te potaknuti izvrsnost u njihovoj izradi. Više informacija o natjecanju potražite na adresi http://www.skole.hr/natjecanje-libar/2017.

Poseban dio programa CARNetove korisničke konferencije – CUC 2017 odnosit će se na aktivnosti vezane uz projekt “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)”, koji će kroz razne formate i sadržaje okupiti sve sudionike konferencije koji sudjeluju u projektu ili o njemu žele saznati nešto više. Konferencija je dio pilot projekta “e-škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)” koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF).

Sve dodatne informacije o konferenciji, CUC natjecanju te prijavi radova, dostupne su na webu konferencije ili putem maila na adresi CUC@CARNet.hr.

Pratite nas i na Facebooku na adresi http://www.fb.com/CARNet.CUC te na Twitteru na http://twitter.com/CARNet_CUC te pod oznakom #CARNetCUC.

Također vas molimo da ovu informaciju proslijedite zainteresiranima u svojoj ustanovi.