Mobilni izbornik Tražilica

Otvoren poziv za radove za 20. CARNET-ovu korisničku konferenciju CUC 2018

Objavljeno: 19. 03. 2018.

Otvaranjem poziva za radove započele su pripreme programa 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018 koja će se pod nazivom "CUC20: Mreža ideja" od 21. do 23. studenoga održati u Konvencijskom centru Šibenik.

Nadamo se vašem doprinosu mreži ideja koju pripremamo za sudionike ove jubilarne konferencije i pozivamo vas da se upoznate s temama i podtemama te prijavite sljedeće vrste radova:

  • znanstveni rad
  • stručni rad
  • interaktivno izlaganje
  • radionica
  • ogledni sat

Svoje nam prijedloge pošaljite popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA, a pogledajte i SAVJETE kako učiniti svoju prijavu što uspješnijom i kvalitetnijom.

Rok za prijavu svih vrsta radova je 30. travnja 2018. godine.

Zaprimljeni radovi proći će dvije anonimne recenzije. Ista osoba može na konferenciji prijaviti najviše dva rada kao prvi autor. Službeni jezik konferencije je hrvatski, te će se od autora, čiji radovi budu prihvaćeni, očekivati da prezentiraju svoj znanstveni rad, stručni rad, interaktivno izlaganje, radionicu ili ogledni sat na hrvatskom jeziku. Predavanja stranih pozvanih predavača bit će održana na engleskom jeziku.

Sve dodatne informacije o konferenciji, prijavi radova i mjestu održavanja dostupne su na webu konferencije ili putem maila na adresi CUC@CARNET.hr.

Pratite nas i na Facebooku na adresi http://www.fb.com/CARNET.CUC te na Twitteru na https://twitter.com/CARNET_CUC te pod oznakom #CARNET_CUC.

Također vas molimo da ovu informaciju proslijedite zainteresiranima u svojoj ustanovi.