Mobilni izbornik Tražilica

Otvorene prijave i objavljen preliminarni program CUC-a 2017

Objavljeno: 05. 09. 2017.

Prijave za 19. CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2017 koja će se održati od 8. do 10. studenoga 2017. godine u hotelima Valamar Lacroma i Valamar President u Dubrovniku su otvorene.

Sve informacije o prijavama dostupne su na adresi https://cuc.carnet.hr/2017/prijave/.

Prijava na konferenciju putem online obrasca je moguća samo za jednog sudionika. Postupak prijave mora se završiti u roku od 45 minuta. Svi sudionici koji konferenciju pohađaju u okviru pilot projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)” moraju prijavnom obrascu pristupiti koristeći svoje elektroničke identitete u AAI@EduHr sustavu.

Molimo i sve ostale sudionike koji posjeduju valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu da ga koriste za pristup prijavnom obrascu. Prijava na konferenciju se zatvara u ponedjeljak, 30. listopada 2017. godine nakon čega će svim prijavljenima biti omogućen odabir radionica na kojima žele sudjelovati. Uputu o odabiru radionica prijavljeni sudionici će primiti naknadno.

U slučaju odabira smještaja u dvokrevetnoj sobi, prijava neće biti moguća ako ne navedete ime osobe s kojom ćete dijeliti sobu.

Autori prihvaćenih radova (odnosno barem jedan autor ako ih je više) trebaju prijaviti svoje sudjelovanje na konferenciji najkasnije do 24. rujna 2017. godine. Prijava autora preduvjet je za uvrštavanje rada u konačni program konferencije.

Pozivamo vas da program konferencije pratite na poveznici http://bit.ly/CUCprog.

Sve dodatne informacije o konferenciji, prijavi sudionika, kotizacijama i prijevozu dostupne su na službenim stranicama konferencije na adresi http://cuc.carnet.hr/2017 ili putem maila cuc@carnet.hr.

Pratite nas i na Facebooku na adresi http://www.fb.com/CARNet.CUC te na Twitteru na http://twitter.com/CARNet_CUC te pod oznakom #CARNetCUC.

Također vas molimo da ovu informaciju proslijedite zainteresiranima u svojoj ustanovi.