Mobilni izbornik Tražilica

POZIV ZA ISKAZ INTERESA za korištenje Sustava za informatizaciju poslovanja ustanove (SIPU) u sklopu projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)”

Objavljeno: 13. 09. 2017.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet objavljuje poziv za iskaz interesa za korištenje Sustava za informatizaciju poslovanja ustanove (dalje u tekstu: SIPU) razvijenog u sklopu projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt) ” (dalje u tekstu: pilot projekt) financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Interes mogu iskazati škole koje sudjeluju u pilot projektu od kojih će za implementaciju i korištenje sustava u konačnici biti odabrano njih 28.

Osim potrebe za primjenom informacijsko-komunikacijskih tehnologija u obrazovnom procesu, uočena je i potreba za podrškom u informatizaciji svih ostalih poslovnih aktivnosti škola koje nisu nužno vezane uz osnovnu djelatnost škole nego uz poslovanje škole kao pravnog subjekta.

Ideja uspostave nove usluge za podršku poslovnim procesima u sklopu pilot projekta je uspostaviti centralizirani, jedinstveni, standardizirani sustav za informatizaciju poslovanja i praćenja poslovnih procesa u školama. Sustav, u osnovi baziran na proračunskom računovodstvu i poslovanju korisnika državnog proračuna, treba biti integriran s postojećom imeničkom infrastrukturom i po potrebi s ostalim uslugama za škole.

Cjeloviti tekst poziva možete naći ovdje.

Krajnji rok za prijavu je 22. rujna 2017. godine.

Način prijave

Prijavitelj se na poziv prijavljuje putem obrasca za iskaz interesa koji se nalazi ovdje.

U obrazac je potrebno unijeti osnovne podatke o školi.

Trajanje poziva

Poziv traje od 13. rujna do 22. rujna 2017. godine te će po njegovom zatvaranju škole zaprimiti upitnik s ključnim pitanjima relevantnim za odabir škola koje će koristiti Sustav za informatizaciju poslovanja ustanove. CARNetovo povjerenstvo će potom odabrati 28 škola temeljem definiranih kriterija te ih o tome izvijestiti elektroničkim putem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije vezane za prijavu na poziv za iskaz interesa za korištenje Sustava za informatizaciju poslovanja ustanove (SIPU) moguće je dobiti putem e-maila: helpdesk@skole.hr.