Mobilni izbornik Tražilica

Nastavnici

Edutorij

je repozitorij digitalnih obrazovnih sadržaja koji omogućuje objavu, pristup, pohranu i razmjenu digitalnih obrazovnih sadržaja, nastalih prvenstveno od strane nastavnika i učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola, ali i od stručnjaka s ostalih obrazovnih ustanova.

Više o usluzi

CARNET delta – Analitika učenja i rudarenja obrazovnih podataka

Zamišljen kao centralna aplikacija obrazovnog sustava, CARNET delta je namijenjena analizi podataka iz obrazovnog sustava. Učenicima i nastavnicima omogućuje kvalitetno praćenje njihova rada, ravnateljima uvid u rad nastavnika, a depersonalizirani podaci iz sustava omogućuju izradu detaljnih izvještaja na temelju kojih se izrađuju strategije za unapređenje školstva u cjelini.

Više o usluzi

AERO – Sustav senzora i pametnog upravljanja

Je repozitorij digitalnih obrazovnih sadržaja koji omogućuje objavu, pristup, pohranu i razmjenu digitalnih obrazovnih sadržaja, nastalih prvenstveno od strane nastavnika i učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola, ali i od stručnjaka s ostalih obrazovnih ustanova.

Više o usluzi

EMA – Aplikacija za organizaciju edukacija

EMA (eng. Education management application) sustav je razvijen u okviru e-Škole pilot-projekta koji služi za organizaciju, provedbu i praćenje edukacija u sklopu i izvan projekta. EMA je namijenjena svim korisnicima koji imaju želju ili potrebu pohađati edukacije koje predavači postave u aplikaciju.

Više o usluzi

CMS – Classroom management system

Učionica digitalno zrelih škola je zamišljena kao interaktivno mjesto u kojem će učenici biti uključeniji u nastavni proces više nego ikad prije. Kako bi učenici mogli pratiti i sudjelovati u interaktivnoj nastavi, potrebni su im uređaji s kojima se mogu uključiti u nastavni proces, a nastavnicima je potrebno omogućiti uvid i praćenje učeničkog rada. CMS (Classroom management system) omogućuje interaktivno izvođenje nastave uključujući obje strane katedre.

Više o usluzi