Mobilni izbornik Tražilica

U sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata predstavljen projekt e-Škole

Objavljeno: 09. 05. 2018.

U srijedu, 9. svibnja 2018. u sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“, CARNET je otvorio vrata zainteresiranim građanima te predstavio projekt e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt) .

Tom prigodom CARNET je posjetilo više od 30 nastavnika i ravnatelja koji su imali priliku u demo učionici opremljenoj interaktivnom pločom i tabletima iskusiti kako izgleda jedan nastavni sat održan pomoću informacijsko-komunikacijske tehnologije s posebnim naglaskom na alate i sadržaje poput scenarija poučavanja i digitalnih obrazovnih sadržaja razvijenih u sklopu projekta e-Škole. Posjetiteljima je predstavljen i sustav za upravljanje učionicom koji je razvijen u sklopu projekta u 151 e-Školi, a informirali su se i o načinu uključenja u drugu fazu projekta e-Škole koja će se provoditi od 2019. do 2022. godine, a obuhvatit će sve škole u Republici Hrvatskoj.

„Dani otvorenih vrata EU projekata“, u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, održali su se od 6. do 13. svibnja 2018. godine s ciljem predstavljanja projekata koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u raznim područjima kao što su obrazovanje, kultura, poduzetništvo, zaštita okoliša i mnoga druga.

Kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.